Pobeg iz rokodelske delavnice

Večje skupine ali ..

Večje skupine ali ..

Večje skupine ali če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 02 843 08 10. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂

Zgodba

V prostorih bivše tovarne Crouzet  in nekdanjega arhiva Zavoda za kulturo Slovenske Bistrice smo pripravili razstavo Obrtništvo, rokodelstvo in industrija na Slovenjebistriškem skozi čas. Vendar se ponoči dogaja nekaj nenavadnega. Vsak večer ob polnoči se zasliši strašen zvok, kakor da bi ogromno kladivo udarilo ob nakovalo. Celotna stavba se strese kljub temu, da smo razstavo temeljito pregledali, nam ni uspelo ugotoviti, kaj povzroča skrivnostni hrup. Bojimo se, da bodo stene začele pokati in se bo veličastna stavba podrla.  Si upate vstopiti v razstavo in odkriti skrivnost?

Cena

Enotna cena enega termina je 72 EUR za ekipo dveh do štirih igralcev, za dodatno osebo je doplačilo 18 EUR. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:
1. Izberi prost termin (vsaj 2 dni vnaprej)
2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
3. Rezerviraj termin

Plačilo je gotovinsko in se izvede ob pristopu igralcev. Skupine s sedmimi ali več člani morajo biti razdeljene v dve ekipi, ki lahko iz sobe pobegneta ena za drugo.

Jezik

Naše igre lahko igrate v ANGLEŠČINI ali SLOVENŠČINI. Ker je večina ugank na simbolični ravni, ni potrebno posebno jezikovno znanje

Enigmarium Slovenska Bistrica

Izbirate lahko med igrama:

Unlock® Slovenska Bistrica lahko igrate tudi v različici za velike skupine – do 100 igralcev hkrati. Pokliči 02 843 08 10.